Someron Puutavarasta löydät laadukkaat listat, paneelit ja ulkoverhoustuotteet

Kysy lisää valikoimistamme

Valikoimaamme kuuluvat puuvalmiit ja ympärihöylätyt listat ja paneelit. Sileäpintaiset tuotteet sopivat niin rakentamiseen kuin sisustamiseenkin.


Meiltä löydät laadukkaat pohjamaalatut ulkoverhoustuotteet. Pohjamaalatut tuotteet kestävät paremmin auringonvaloa, sadetta, lämpötilan vaihteluita sekä muita ulkoisia rasituksia. Pohjamaalatut tuotteet ovat valmiita asennettaviksi ja ovat helpompia pintakäsitellä, mikä myös lisää tuotteen kestävyyttä.


Teemme myös lattialaudat höyläämötuotteina. Valikoimaamme kuuluvat myös uunikuivat lattialaudat jatkuvasti lämpimiin sisätiloihin.

Antiikkilistat

Tarjoamme erikoispalveluna myös antiikkilistoja, joita ei löydy kaupoista. Antiikkilistat soveltuvat omakotitaloihin, ja niillä luot viimeisen silauksen rakentamiseen ja sisustukseen. Antiikkilistoilla voit uudistaa esimerkiksi ovien, kalusteiden tai kaapistojen ilmeen. Autamme oikean materiaalin valitsemisessa tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tutustu myös kestopuuhun

A-luokkaista kestopuuta voit käyttää muun muassa:

  • terassien ja patioiden runkoihin

  • laitureihin

  • portaisiin

  • pylväisiin ja tolppiin

  • pengerryksiin.

Someron Puutavaran ensiluokkaisella kestopuulla kruunaat pihasi rakentamisen – ja voit rakennusprojektin jälkeen viettää huoletonta pihaelämää.

Puhelin-ikoni

HANKI LISTAT JA PANEELIT SOMERON PUUTAVARALTA!

Tavoitat meidät täältä